Bakla Tavası Tarifi
5 Ocak 2020
Yorum Yap
Bakla tavası tarifi, Gaziantep Mutfağının protetin, vitamin ve mineral açısından oldukça zengin olan bir yemeğidir. Özellikle bahar aylarında mevsiminde yapıldığında oldukça lezzetli olmaktadır.
• 250 gram taze bakla
• 250 gram kuzu parça et
• 1 adet soğan
• 250 gram taze sarımsak
• 2 yemek kaşığı salça
• 2 yemek kaşığı tereyağı
• Yeteri kadar tuz
• Yeteri kadar karabiber
bakla tavası tarifi |
Bakla Tavası Malzemeleri
• 250 gram taze bakla• 250 gram kuzu parça et
• 1 adet soğan
• 250 gram taze sarımsak
• 2 yemek kaşığı salça
• 2 yemek kaşığı tereyağı
• Yeteri kadar tuz
• Yeteri kadar karabiber
0 Yorum "Bakla Tavası Tarifi"
Yorum Gönder